woensdag 4 augustus 2010

ZZP'er in de bouw?

ZZP'er in de bouw?
Bedrijf: Vitae
Datum plaatsing: 05 - 08 - ‘10
Referentie: VAC6776
Locatie: Zuid-Holland
Uur per week: 32-40 uur
Intern nummer: PP078389-BB

Functie omschrijving
Onze opdrachtgevers zoeken regelmatig naar interim versterking op in de bouw sector bijvoorbeeld voor het wegwerken van achterstanden, ter vervanging van zwangerschapsverlof of bij grote drukte. Bij connectoffice.eu werken wij landelijk. Zo kunnen wij je ook u regelmatig waar dan ook aan een opdracht helpen.

Functie eisen
Om als ZZP'er een opdracht voor je te kunnen vinden, vragen wij een achtergrond in de richting van onder meer accounting, controlling of accountancy. Verder is het belangrijk dat je een afgeronde (financieel/economische) opleiding op HBO of WO niveau hebt. Verder ben je in het bezit van een geldige VAR verklaring.

Bedrijfsprofiel
Vitae is een personeelsbemiddelaar die al meer dan 20 jaar bestaat. Vanuit diverse specialismen, waaronder Management & Office Support, Financieel, Banken en Verzekeringen, Marketing en Communicatie en ICT zijn we dagelijks druk bezig met onze twee belangrijkste producten:
1)Werving en selectie, waarbij we op zoek gaan naar een vaste baan voor je, waarbij je direct in dienst zult treden bij de opdrachtgever.
2)Interim, waarbij we voor mensen die hier bewust voor kiezen, uitdagende tijdelijke opdrachten zoeken die zij vanuit Vitae en met een vast Vitae-contract vervullen. Ook wanneer je als ZZP'er werkt, kunnen wij je helpen bij het vinden van een passende opdracht.



Werkomstandigheden
Het uurtarief is bespreekbaar en in overleg met de opdrachtgever.

Meer informatie over deze vacature
Heb je interesse om via Vitae als ZZP'er aan de slag te gaan? Mail dan je CV naar Beate Brand B.brand@vitae.nl Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren op deze functie:
Klik hier

Contactgegevens
Contactpersoon: Beate Brand
Adres: Parkstraat 21
2514 JD, Den Haag
Telefoon: 070-3133125
Fax: 070-3133 166
E-mail: b.brand@vitae.nl
Website: https://beheer.ingoedebanen.nl/redirect/url/4ae03ff382438/denhaagvac

Geen opmerkingen:

Een reactie posten